Counter Strike (ор Кантер шуд ај сеи!)
+5
Rap-Fenomen
777
Pinky78
Dario
Admin
9 posters
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Counter Strike (ор Кантер шуд ај сеи!)
И ја исто. Не можем да играм, моментално брат ми ми конфискуа неколку компјутери, па кј ќе купим, ќе можемо да плешамо на раат.Metalcore напиша:Porano igrav mnogu ama sega mi e vkraj dosadena duri ko ce ja gledam se smeam grafikata mi e mnogu glupa sega vo sporedba so drugi FPS igri.
Момци, само да ве информирам ако имате интернет и Кантер 1.6 можете да играте на мојот сервер. Иако вие претпостављам имате пиратски копии од Кантер превземени од интернет, нема никаква потреба од Хамачи и такви ми ти ср***. Едноставно, додадете го во листата на важите фаворити и играјте. Не е нон-стоп активен пошо пукаат торенти кај мене нон-стоп ама коа ви треба, ќе закажеме термин за една-две мапи па ќе се испуцаме, ја сум ЗА. Иначе серверот е:
Инаку да ви се пофалам, ја завршив ре-креацијата од старата cs_italy2 во de_italy2. Еве ви ZIP архива со кадри од старата и новата мапа(Click ME!). Погледајте па кажете како ви се чини. Иначе оваа мапа е за Counter-Strike 1.6. Тек да видите што спреам за Counter-Strike Source
- Код:
Име: Na Velka Server :)
Адреса: 62.162.50.115:27015
Лозинка: „velko“ (на жалост мора да има лозинка)
Инаку да ви се пофалам, ја завршив ре-креацијата од старата cs_italy2 во de_italy2. Еве ви ZIP архива со кадри од старата и новата мапа(Click ME!). Погледајте па кажете како ви се чини. Иначе оваа мапа е за Counter-Strike 1.6. Тек да видите што спреам за Counter-Strike Source
Velko- Број на мислења : 61
Локација : City 17 Ruins
Registration date : 2007-10-13
Velko напиша:Тек да видите што спреам за Counter-Strike Source
Едвај чекам да видим... БТВ, што едитор користиш за Сорс?
Еве ги фотките со мапите:
http://kumanovac.blog.com.mk/system/files?file=cs_italy2%20VS%20de_italy2_night.zip
@Admin
Па со новиот SourceSDK оди и нов Valve Hammer Editor 4.X.
Искрено кажано единствената причина што ја купив Half-Life 2 е SourceSDK.
Него кажете кога да се испотепаме малце на Кантер. Може сабота на пладне? Таму околу 4-5?
http://kumanovac.blog.com.mk/system/files?file=cs_italy2%20VS%20de_italy2_night.zip
@Admin
Па со новиот SourceSDK оди и нов Valve Hammer Editor 4.X.
Искрено кажано единствената причина што ја купив Half-Life 2 е SourceSDK.
Него кажете кога да се испотепаме малце на Кантер. Може сабота на пладне? Таму околу 4-5?
Ги видов скрин-шатојте, и свака ти част!
Него ја би сакал cs_italy2 за source. А то што си ја купил ХЛ2 само за сорс-сдк, па БРАВО, многу паметно си напраел
Него ја би сакал cs_italy2 за source. А то што си ја купил ХЛ2 само за сорс-сдк, па БРАВО, многу паметно си напраел
Ај ваке да напраем еден проглас:
У петок и субота(23 и 24 ноември) ќе се игра кантер.
Еве ви дополнителни информације:
Саат: Петок у 12 ПМ, и субота у 12 ПМ. Таке да....кој може нека дојде, ако ви се спие, спијте!
Сеа ќе се договарамо за некои подетални конфигурације.
сеа за сеа ја имам еден предлог:
Пошто имам неколку(над 5) другарчиња што сакаа да играа, ќе може да се стае „maxplayers“ 16.
Предлагам да се игра некоја добра позната мапа као Даст, Итали2, или евентуално асолт.
Исто таке сакам да биде она староно Ауто-асајн. мада ако се поделимо од сеа у тимои, ќе се игра таке.
Може ваке???
Поздрав!!!
У петок и субота(23 и 24 ноември) ќе се игра кантер.
Еве ви дополнителни информације:
- Код:
Име: Na Velka Server :)
Адреса: 62.162.50.115:27015
Лозинка: „velko“ (на жалост мора да има лозинка)
Саат: Петок у 12 ПМ, и субота у 12 ПМ. Таке да....кој може нека дојде, ако ви се спие, спијте!
Сеа ќе се договарамо за некои подетални конфигурације.
сеа за сеа ја имам еден предлог:
Пошто имам неколку(над 5) другарчиња што сакаа да играа, ќе може да се стае „maxplayers“ 16.
Предлагам да се игра некоја добра позната мапа као Даст, Итали2, или евентуално асолт.
Исто таке сакам да биде она староно Ауто-асајн. мада ако се поделимо од сеа у тимои, ќе се игра таке.
Може ваке???
Поздрав!!!
BRING YOUR SKILZ TO THE BATTLEGROUND Bitchezzzzz
Se Gleamo Tamo
Ho-Ho-Ho-H0
piz The Real Toni Montana
Se Gleamo Tamo
Ho-Ho-Ho-H0
piz The Real Toni Montana
Rap-Fenomen- Број на мислења : 10
Локација : Tetove
Registration date : 2007-09-08
Малко подетаљно
Значи гејминг ке заземе место у Петак и Суботу у 00:00. Сервер е Пиратски (Нормално) и има AMX Мод и VAC2. Кој сака може да се прикључи! Мапе најверојатно ќе бидев НЕКОИ од следеќи:
cs_arabstreets
cs_assault
cs_italy2
cs_millitia
de_aztec
de_inferno
de_dust2
Тој и најверојатно ќе гу искористу шансу да гу промовирам моју de_italy2_night, ама не сам сигуран. Проблем можда би била чаршија Т.Е. Дали ќе смо свите дома, такој да ја сервер ќе стартују још пред да искочу у чаршију. Иначе ќе се прикључив и Кумановци па може една „КУ VS ТЕ“ Да ве напомену дека има и шанса сервер да не е од мој компјутер пошто имам одредени технички проблеми. Како и да е, пред да се прикључите, проверите овдека на форум дали има пишано нешто од мене.
Значи гејминг ке заземе место у Петак и Суботу у 00:00. Сервер е Пиратски (Нормално) и има AMX Мод и VAC2. Кој сака може да се прикључи! Мапе најверојатно ќе бидев НЕКОИ од следеќи:
cs_arabstreets
cs_assault
cs_italy2
cs_millitia
de_aztec
de_inferno
de_dust2
Тој и најверојатно ќе гу искористу шансу да гу промовирам моју de_italy2_night, ама не сам сигуран. Проблем можда би била чаршија Т.Е. Дали ќе смо свите дома, такој да ја сервер ќе стартују још пред да искочу у чаршију. Иначе ќе се прикључив и Кумановци па може една „КУ VS ТЕ“ Да ве напомену дека има и шанса сервер да не е од мој компјутер пошто имам одредени технички проблеми. Како и да е, пред да се прикључите, проверите овдека на форум дали има пишано нешто од мене.
Ами од кеј нас ќе има и много сељациVelko напиша:Малко подетаљно
Иначе ќе се прикључив и Кумановци па може една „КУ VS ТЕ“
Lol
Abe Slabi Ste hahahaha
TETOVO RULZ
The Holy Battlegorund
Abe Slabi Ste hahahaha
TETOVO RULZ
The Holy Battlegorund
Абе какви сака нека има! Може и да напраиме една „Куманово VerSus Тетово’ рунда
ВАЖНО! За да играте на серверот, ќе треба да превземете додаток. Admin проба да се приклучи и за време на процесот, цело време превземаше нешто од мене што ја отежнуваше конекцијата. за да не дојде до тоа, сите работи кои на вас ќе ви се потребни се сместени во додатокот. Се што треба да направите е да го насочите вашиот Half-Life директориум и едноставно да отпакувате. По тоа едноставно приклучете се на серверот.
Превземете го додатокот тука!
ВАЖНО! За да играте на серверот, ќе треба да превземете додаток. Admin проба да се приклучи и за време на процесот, цело време превземаше нешто од мене што ја отежнуваше конекцијата. за да не дојде до тоа, сите работи кои на вас ќе ви се потребни се сместени во додатокот. Се што треба да направите е да го насочите вашиот Half-Life директориум и едноставно да отпакувате. По тоа едноставно приклучете се на серверот.
Превземете го додатокот тука!
ajde konecno da se ispukamo cs edvaj cekam
Dario- Број на мислења : 67
Локација : Tetovo
Registration date : 2007-08-14
Epa racunajte me i mene. Od timot na Tetovo normalno
bandicoot- Број на мислења : 68
Локација : tetovo
Registration date : 2007-08-24
Ај ќе пробамо со додатокот дал ќе фаќа, па ќе кажемо.
Теоретски би требело да фаќа
Теоретски би требело да фаќа
Ej kako odbravte 12pm pa vo petok i sabota treba togas da izleguvam ne sum doma, ili aj ce vidam mozi vo petok ce mozam
Metalcore- Број на мислења : 41
Локација : Prilep
Registration date : 2007-10-16
Финтава е од 12 па натаму....таке да, ако се согласи Велко, ќе може да се игра и до 6 саат сабаале(пошто негов е серверот, и таке е зборот )
Ce mozi ce se najdi vreme samo da se soberime mnogu dusi pointeresno da bidi
I da bidi bes hackoj i sifri ako igrame da igrame vistinski
I da bidi bes hackoj i sifri ako igrame da igrame vistinski
Metalcore- Број на мислења : 41
Локација : Prilep
Registration date : 2007-10-16
Не сам ја Хитлер. Ја сам Велко. Финтата е здраво да се испуцаме само колку души ќе може да играме стабилно. Мене конекцијата ми е 768/256 или просто кажано 94/31 Килобајти превземање/праќање.Admin напиша:...ако се согласи Велко, ќе може да се игра и до 6 саат сабаале(пошто негов е серверот, и таке е зборот )
Ако може док е време да ми кажете кој каква интернет конекција има. Ако праи кај мене проблеми, нека хостира некој друг. Ако нааламе некој со 2 Мегабитна конекција. Пишете ми ПРИВАТНА ПОРАКА со спецификациите на вашата интернет конекција. Ако е солидна, ќе кракуем емулатор и ќе ви пратам. Иначе ако нема проблеми вие тепајте се и 24 часа нон-стоп. Како и да е сервер ќе работи док сите не се исклучар сами.
Одредени работи кои би требало да ги знаете.
1. Превземете ги важните додатоци! Важно е да ги превземете од линковите за да не ги превземате од мене. Само ќе направите додатни проблеми додека другите играат. Додатоците се УНИВЕРЗАЛНИ и ќе ви заштедат нерви ако се приклучувате на било кој сервер!
Еве ги додадоците:
Првиот Додаток <- ова е првиот од горе на странава. Содржи специјални звуци кои ќе бидат репродуцирани при играње. Звуците се Официјално позајмени од Unreal Tournament и без нив нема да можете да се поврзете. Исто така додатокот содржи и 2 модели на играчи кои верувам дека не се вклучени во пиратските копии.
Вториот Додаток <- ова е додаток кој содржи скрипти и модели на посебни заложници кои бегаат сами. Важно при играње на CS мапа.
Ако немате една од горенаведените мапи, ве советувам да си ги превземете од интернет мрежата а не од серверот.
cs_italy2 <- Кликни за превземање!
cs_italy_mini <- Кликни за Превземање
cs_arabstreets <- Кликни за Превземање
Другите наведени мапи ги имате
2. Серверот располага со повеќе на типови на играње.
- Old School Gameplay - Или традиционалното. Ослободување на заложници и деактивирање на C4.
- Deathmatch Mode - Ова е малку понов тип. При самиот старт избирате пиштол и пушка бесплатно. При тоа добивате панцир, шлем и Високо експлозивна бомба. Карактеристично е тоа што кога ќе ве убијат веднаш се појавувате и имате опција повторно да изберете нови оружја, да ги користите старите и да ги користите старите и да не бидете прашувани повеќе. Ја ова играм нон-стоп online и е многу интересно. Не се појавувате во својата база туку било каде на мапата.
- Free For All Deathmatch - Исто како второто само тука убивате и Специјалци и Терористи. Сам против сите би му дошло
Ја лично највеќе го фаворизирам Deathmatch Mode пошто ме потсеќа на Deathmatch Classic. Али прво ќе испуцаме една Old School па после ќе се договориме.
Се гледаме у Петок на Полноќ!!!!!
Velko напиша:
Се гледаме у Петок на Полноќ!!!!!
Леееј, ка вампири
aj da vidimo kako ke bide
Dario- Број на мислења : 67
Локација : Tetovo
Registration date : 2007-08-14
A Da probam da najdem Cs Server.
Da moze da igrame poveke bez lag i taka:D
poz
Da moze da igrame poveke bez lag i taka:D
poz
Преместено од Страна 3 да не испадне дека не сте виделе!
1. Превземете ги важните додатоци! Важно е да ги превземете од линковите за да не ги превземате од мене. Само ќе направите додатни проблеми додека другите играат. Додатоците се УНИВЕРЗАЛНИ и ќе ви заштедат нерви ако се приклучувате на било кој сервер!
Еве ги додадоците:
Првиот Додаток <- ова е првиот од горе на странава. Содржи специјални звуци кои ќе бидат репродуцирани при играње. Звуците се Официјално позајмени од Unreal Tournament и без нив нема да можете да се поврзете. Исто така додатокот содржи и 2 модели на играчи кои верувам дека не се вклучени во пиратските копии.
Вториот Додаток <- ова е додаток кој содржи скрипти и модели на посебни заложници кои бегаат сами. Важно при играње на CS мапа.
Ако немате една од горенаведените мапи, ве советувам да си ги превземете од интернет мрежата а не од серверот.
@Rap-Fenomen
Ако дојде до било какви проблеми, првиот празен сервер што ќе го најдам, веднаш ќе се смениме на него!
Еве ги додадоците:
@Rap-Fenomen
Ако дојде до било какви проблеми, првиот празен сервер што ќе го најдам, веднаш ќе се смениме на него!
Ajde Vecerva kgram sto posto
Cera Biznis Brkav
Se GLeamo Vecer
Piz
Cera Biznis Brkav
Se GLeamo Vecer
Piz
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3