MkGamers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GTA SA DreamWorld

Go down

GTA SA DreamWorld Empty GTA SA DreamWorld

Пишување  DwRaYmond Нед Јун 12, 2011 3:23 pm

Dream World Role Play Gaming v.3.4.7

Форум: www.dreamworld-game.info

ИП: 178.63.80.210 :7783

Опис:

Регистрација
Регистрација е во диалог. Првин во диалогот го пишувате вашата лозинка. Потоа избирате дали сте машко или женско, колку години имате и од каде сте. Потоа го внесувате вашиот емаил. Откако ќе се регистрирате ви следува Role Play туторијал.
http://pic.mk/?v=samp261303238895.png

Spawn место
Spawn место е во долниот дел на Лос Сантос во близина на Аеродромот. Со командата /spawnchange може да изберете да се раѓате на тоа место. Исто така тука можете да изнајмувате автомобил. Цена е 200 долари.
http://pic.mk/images/samp261303240134.png
http://pic.mk/images/samp268.png

Имот
Од имот може да поседувате куќа, стан, две фирми, бизнис, два автомобила, мотор, летало, брод

Куќа
Насекаде низ Лос Сантос има куќи. Куќи кои не се купени се обележани со зелена куќа на мапа, а тие што се купено се обележани со црвена куќа. За да купите куќа /buyhouse. Повеќе команди за куќа можете да видите во /help - Куќа команди. За да купите куќа потре*ен ви е одреден левел и одредена сума на пари.
http://pic.mk/images/samp269.png

Стан
Насекаде низ Лос Сантос има станови. Станови се обележани со жолти кругови на мапа. За да купите стан
/kupistan. За повеќе команди за стан можете да видите во /help - Стан команди. За да купите стан потре*ена ви е одредена сума на пари.
http://pic.mk/images/samp271.png

Фирма
Насекаде низ Лос Сантос има фирми. Фирмите кои не се обележани се обележани со зелен долар на мапа, а тие што се купени се обележани со црвен долар. За да купите фирма /kupifirma . За повеќе команди за фирма можете да видите во /help - Фирма команди. Можете да поседувате две фирми. Но за да купите фирма ви е потре*ен 5 левел и кредитна картичка. Кредитна картичка можете да купите во банка /kupikarticka.
http://pic.mk/images/samp271303240714.png

Бизнис
Насекаде низ Лос Сантос има бизниси. Бизнисите се означени со црвен долар на мапа. За да купите бизнис /buybusiness. Повеќе команди за бизнис можете да видите во /help - Бизнис команди. За да купите бизнис ви е потре*ен одреден левел и сума на пари.
http://pic.mk/images/samp272.png

Автомобил
Автомобил можете да купите на паркинг кај Лос Сантос аеродромот или во салонот за автомобили во Сан Фиеро. За да купите автомобил влезете во него и кликнете на BUY. За повеќе команди за автомобил можете да видите во /help - Автомобил команди Можете да поседувате два автомбила. Но за да купите автомобил ви е потребна одередена сума на пари.
http://pic.mk/images/samp275.png

Мотор
Мотор можете да купите на паркинг кај банка. Можете да поседувате еден мотор. За да купите мотор влезете во него и кликнете на BUY. За повеќе команди за мотор можете да видите во /help - Мотор команди. Но за да купите мотор ви е потребна одредена сума на пари.

Летало
Летало(Хелихоптер или авион) можете да купите на Лос Сантос аеродром. Можете да поседувате едно летало. За да купите летало влезете во него и кликнете на BUY. За повеќе команди за летало можете да видите во /help - Летало команди. Но за да купите летало ви е потребна одредена сума на пари.
http://pic.mk/images/samp276.png

Брод
Брод можете да купите на плажи кај светилникот. Можете да поседувате еден брод. За да купите брод влезете во него и кликните на BUY. За повеќе команди за брод можете да видите во /help - Брод команди. Но за да купите брод ви е потребна одредена сума на пари.
http://pic.mk/images/samp277.png

Организации/Мафии/Банди/Агенции
На серверот има 12 Организации/Мафии/Банди/Агенции

Организации
-Полиција
-Армија на Република Македонија
-Медицина
-Такси
-Председател
-Директор на инспекција

Агенции
-Федерално биро за истражување
-Хитман

Банди
-Лос Сантос Ганг
-Грове Стрет Фамили

Мафии
-Јакуза
-Ла Коза Ностра

Работи на сервер
-Детектив
-Адвокат
-Обезбедување
-Камионџија
-Тракториста
-Комбањер и други..

Поважни локации
-Бург - http://pic.mk/images/samp278.png
-Банка - http://pic.mk/images/samp282.png
-Народна банка - http://pic.mk/images/samp284.png
-Општина - http://pic.mk/images/samp283.png
-Базен - http://pic.mk/images/samp281.png
-Музеј - http://pic.mk/images/samp288.png

DwRaYmond

Male Број на мислења : 1
Age : 26
Локација : Macedonia
Registration date : 2011-06-12

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот