COD 4
5 posters
MkGamers :: Игри :: Оф-лајн Игри
Страна 1 of 1
COD 4
Epa ja zedov igrava pred nekoe vreme, ja igrav i da ja pofalim dobra e. Solidna prikazna, dobar gameplay, dvizenjata se dobro napraveni i tn...
Inace eve system requirements pa ako imate dovolno jaka mashina vi preporacuvam da ja probate.
Minimum::
Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
512MB RAM (768MB for Vista)
NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800 Pro or better
Recommended:
2.4 GHz dual core or better is recommended
1024MB RAM (2048MB for Vista)
3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
Na igrava krajot e mnogu jako izveden. Te stava u film . Bi go raskazal ama ke vi go rasipem keifot. Pouboo da probate sami.
btw na GeForce 5200 ili 5500 ili slicna ne probuvajte da ja staete.
Imate be 8600 GT so DDR3 za 87 evra de - ne e tolku skupo za ubaa graficka ( pci express )
Inace eve system requirements pa ako imate dovolno jaka mashina vi preporacuvam da ja probate.
Minimum::
Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
512MB RAM (768MB for Vista)
NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800 Pro or better
Recommended:
2.4 GHz dual core or better is recommended
1024MB RAM (2048MB for Vista)
3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
Na igrava krajot e mnogu jako izveden. Te stava u film . Bi go raskazal ama ke vi go rasipem keifot. Pouboo da probate sami.
btw na GeForce 5200 ili 5500 ili slicna ne probuvajte da ja staete.
Imate be 8600 GT so DDR3 za 87 evra de - ne e tolku skupo za ubaa graficka ( pci express )
bandicoot- Број на мислења : 68
Локација : tetovo
Registration date : 2007-08-24
Re: COD 4
igrava mislam deka e mnogu kratka se na se 6-7casa igrajne a mozi i pomalce
i dali znae nekoj kako da go resam problemo so cd key in use za igrajne multiplayer ?
probav so 100 razlicni i dzabe
edit: nvm se snajdov
i dali znae nekoj kako da go resam problemo so cd key in use za igrajne multiplayer ?
probav so 100 razlicni i dzabe
edit: nvm se snajdov
hitman- Број на мислења : 12
Локација : prilep
Registration date : 2007-12-20
Ја пробав играта кај еден другар на малце појака машина. Супер е, нема што! Не видов многу, ама од оа што го видов, неам зборови. Таа првата стаза што е на бродот, нема тоа да го заборавам, такво нешто не се заборава. МНогу лудо изгледа! Бродот направен супер, дождот тежок, па лулањето на бродоѕ, громотевиците. Стварно лудо. А кога е во прашање дали е играта тешка, сите Call of Duty се лесни. За 3ката не знам пошто е само за конзоли, ама 1, 2ката се лесни. Претпоставуем и ова.
Velko- Број на мислења : 61
Локација : City 17 Ruins
Registration date : 2007-10-13
Све све, ама ја се праев заебан, идев со пушка да уништим тенк, се праев заебан, и остана само флека од мене
igra be nekoj cod4 multiplayer ?
posto mn slabo makedonci nacekuvam samo eden makedonski klan so e i to e se ili jas samo tolku znam
posto mn slabo makedonci nacekuvam samo eden makedonski klan so e i to e se ili jas samo tolku znam
hitman- Број на мислења : 12
Локација : prilep
Registration date : 2007-12-20
Навистина солидна игра. Мада послем вториот дел не ни очекував дека ке издадат лошо продолжение. Али ова ги надмина моите очекувања во секој случај. Исто така ми све свига што има многу различни моменти во играта а не е само оди и пукај. На ова мислам коа ке треба со снајпер црна стрела да го утепаш тој лошиот послем коа пукас со топот од авионот... Сварно солидна игра али тоа што е кратка е кратка Али коа ке земеш у обзир деталите на околината па се намачиле лугето и ова да го направат.
WhiteDeath- Број на мислења : 9
Локација : shtipsburk
Registration date : 2007-11-20
MkGamers :: Игри :: Оф-лајн Игри
Страна 1 of 1