Devil May Cry
3 posters
Devil May Cry
Devil May Cry e igra koja originalno e nameneta za play station megutoa jas ja sakam i za na pc. Devil May Cry 3 bese napravena za pc i bese ludnica odlicna akcija pukajne i kolejne kolku ti dusa saka plus mozis da si nadograduvas oruzjeto i mecot kako vo rpg igra. Dante e glavniot lik vo igrava raspolaga so mec i puska i imate razni combo dvizejna koi izgledaat mnogu atraktivno. Igrava isto taka mi bese i inspiracija za mojot avatar
Metalcore- Број на мислења : 41
Локација : Prilep
Registration date : 2007-10-16
Re: Devil May Cry
Ја не сум ја играл играва, едноставно не ми привлекла пажња. Али ќе ја зеем.
Инаку требе да биде акција? или?
Само некако меч и пушка ми звучи смешно.
Инаку требе да биде акција? или?
Само некако меч и пушка ми звучи смешно.
Леееееј играва е не е нормална!!!!! Ја исто ја имав Devil May Cry 3 Special Edition. Приметив дека е наменета за SPS2 пошо имав од претходно WallPaper Devil May Cry 2. Играва е од Жанрот Slash & Kill што знае и да биде досадно но има и одлична сторија која ја пополнува монотонијата. Од 2та близнаци Dante и Vergil, Vergil е негативецот ама па мене ми по ќеф со Vergil кога играв отколку со Dante. Може не се уклопуе како Cool батка ама па затоа е ладнокрвен убиец или па да кажам Dark Slayer. Admin земи ја играва. Плус видов дека имаш и јак компјутер така да земи ја и DMC2 за SPS2 и играј ја на компјутер со емулатор и прикачи некоја фотка. Мене ми стварно Мерак да ја видам каква е.
Velko- Број на мислења : 61
Локација : City 17 Ruins
Registration date : 2007-10-13
Фала Велко што ми ја препоруча, али викај ме Станоја .
И да знаеш дека после свиракава у Субота, наредна недеља ќе ја зеем било која верзија.
Глеам Данте и Вирџил(Вергилиј). ц ц ц...Данте е најбољи писател што некад се родил на планетава Земја и пошироко.
Сте го читале „Пеколот“(„Inferno“)?
Ја да
И да знаеш дека после свиракава у Субота, наредна недеља ќе ја зеем било која верзија.
Глеам Данте и Вирџил(Вергилиј). ц ц ц...Данте е најбољи писател што некад се родил на планетава Земја и пошироко.
Ја да
Off Topic: Ова нема Везе со Данте А. и Божествена Комедија.Admin напиша:Данте е најбољи писател што некад се родил на планетава Земја и пошироко.
Ја да
Ја стварно не знам по кој жанр на игри си, може нема да ти се свиѓа ама и ова си има свои „ќецови у рукав“. Со почетокот на продажбата на SPS3, излезе и Devil May Cry 4. На жалост тука ја упропастија приказната со тоа што додадоа нов лик по име Nero кој многу личи на Данте и Верџил, а Верџил го нема. Тројка е најкадар од сите! Ако си благословен како мене со неограничена интернет конекција симни ја од интернет.
Za moment pomisliv deka ima veze so tova...Ako nisto drugo, barem imencinjata sa od tamu.
Ke ja zeem u ponedelnik OBAVEZNO od eden drugar!
Inaku Velko ja neam bas naj naj opredelen ukus, ama RPG igre mi sa omileni. Dodushe sve igram, osven sport.
Ke ja zeem u ponedelnik OBAVEZNO od eden drugar!
Inaku Velko ja neam bas naj naj opredelen ukus, ama RPG igre mi sa omileni. Dodushe sve igram, osven sport.
Inaku ce ima i Devil May Cry 4 za PS3 ce bidi mozebi i za na PC ce ja izvadat.
Абе металкор, прашање е когај ќе ја извадат. Увек е таке. Прво за ПС(Сони праќа чек, и готово), па за ПЦ, таке иде това
Koj so ceka ce doceka
Изгледа ова го пишав пред тебе...Metalcore напиша:Inaku ce ima i Devil May Cry 4 za PS3 ce bidi mozebi i za na PC ce ja izvadat.
Не е Изгледа! Сигурно го пишав.
Лееј, играва требе да ми ја дада до понеделник, ке ја пројдем!
Мора да ја опуљам.
Ќе напукам скриншотови.
Мора да ја опуљам.
Ќе напукам скриншотови.