Enemy Territory Qake Wars
2 posters
Enemy Territory Qake Wars
Имаше тема за играва, али за демото.
Кратки детали: ФПС, мулти-плеер, препоручливо е да ја купите оригинал, зашто ептеееен е јак он-лајн гејмингот!
Дојстојна графика, нее којзнае што. Ама затоа и не бара многу силен компјутер, еве ви дел од readme.html:
За DirectX, играта си бара као и вообичаено најнова верзија на 9ката, поточно најнов апдејт. Така да, нема да имате голем проблем со тоа.
На ДВДто од играта добивате и еден анти-чит софтвер:
Играта е врло интересна, зашто има мисије као изгради мост, или руши одбрана таму и таму. Се делите на тимои, може да бидете чуек или вонземјанин, и имате посебни оружја и класи. Со решавање на мисии и со утепуања на непријатели, добивате ХР со што накачувате левел и добијате гратис јаки способности.
Ја успеав да добием 330 ХР и левел 17, и амблем као 2 златни плочке.
Ептен привлечна игра. Ако не сакате да потрошите средства да ја купите оригинал, може да ја симнете на верз, торрент и слично, само ќе треба да ја играте со ботои, што не са некои посебни. Ама се трпи и таке.
Се надевам дека ќе ви помогне краткава ревија.
Поздрав!
Кратки детали: ФПС, мулти-плеер, препоручливо е да ја купите оригинал, зашто ептеееен е јак он-лајн гејмингот!
Дојстојна графика, нее којзнае што. Ама затоа и не бара многу силен компјутер, еве ви дел од readme.html:
- Код:
-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-
SOFTWARE REQUIREMENTS:
Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)
HARDWARE REQUIREMENTS:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.8 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP
2800+ processor (Pentium 4 3.0GHz or equivalent for Windows Vista)
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
VIDEO CARD: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 5700 or ATI(TM) Radeon(TM) 9700 (full list of supported chipsets below)
SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
HDD SPACE: 5GB of free hard drive space, plus 700MB for Windows swap file
INTERNET: Broadband connection and service required for full gameplay and downloads. Features may change without notice.
SUPPORTED VIDEO CHIPSETS:
NVIDIA GeforceFX Series (5700 or higher, not including 5700LE and 5700VE)
NVIDIA Geforce 6 Series (6200 or higher)
NVIDIA Geforce 7 Series (7300 or higher)
NVIDIA Geforce 8 Series
ATI Radeon 9700 or higher
ATI Radeon X700 or higher
ATI Radeon X1650 or higher
За DirectX, играта си бара као и вообичаено најнова верзија на 9ката, поточно најнов апдејт. Така да, нема да имате голем проблем со тоа.
На ДВДто од играта добивате и еден анти-чит софтвер:
- Код:
-=PUNKBUSTER(TM)=-
During the installation of ET:QW you will be given the option to
install Even Balance, Inc.'s PunkBuster anti-cheat system. This is
optional, however if it is not installed you will not be able to play
on ranked servers, or servers that have PunkBuster enabled.
Играта е врло интересна, зашто има мисије као изгради мост, или руши одбрана таму и таму. Се делите на тимои, може да бидете чуек или вонземјанин, и имате посебни оружја и класи. Со решавање на мисии и со утепуања на непријатели, добивате ХР со што накачувате левел и добијате гратис јаки способности.
Ја успеав да добием 330 ХР и левел 17, и амблем као 2 златни плочке.
Ептен привлечна игра. Ако не сакате да потрошите средства да ја купите оригинал, може да ја симнете на верз, торрент и слично, само ќе треба да ја играте со ботои, што не са некои посебни. Ама се трпи и таке.
Се надевам дека ќе ви помогне краткава ревија.
Поздрав!
Re: Enemy Territory Qake Wars
ааа, уан мор тинг:
- Код:
V. KNOWN ISSUES
-ATI users may notice loss of brightness slider functionality when toggling between fullscreen and windowed mode.
-ATI Crossfire(tm) users may experience some rendering issues on some
map objects such as buildings, etc. Disabling the Crossfire
functionality will fix this issue.
-There have been some stability issues with the ATI Radeon HD 2400
video card. Please ensure that you have the latest drivers from ATI
installed before launching the game.
Играва сакам да ја купим за да можем да ја играм он-лајн!
И оваја, и Анријл Турнамент 3.
И оваја, и Анријл Турнамент 3.
Na Enter rekoja deka samo online bila steta posto Quake 4 imase odlicen singel player
Metalcore- Број на мислења : 41
Локација : Prilep
Registration date : 2007-10-16
Абе не ми се свиѓаше многу Квејк 4, ама ќе зеем да ја пројдем кј ќе бидем послободен.
Ентер не е више тоа што беше кј излезе на почеток. Јаки дунде имаше
Инаку квејк ворс има и сингл плеер опција да играш со ботчиња, али имам една замерка: ботојте одлучуаа каков ќе биде крајот. Ти иди тепај, и тепај, и убијај, и гази со тенк, пак на крај некој друг ќе заврши тоа што требе.
Ентер не е више тоа што беше кј излезе на почеток. Јаки дунде имаше
Инаку квејк ворс има и сингл плеер опција да играш со ботчиња, али имам една замерка: ботојте одлучуаа каков ќе биде крајот. Ти иди тепај, и тепај, и убијај, и гази со тенк, пак на крај некој друг ќе заврши тоа што требе.