Heroes Of Might And Magic - Restoration Of Erathia
5 posters
Ова е една античка стратегија , која е сеуште популарна меѓу гејмерите. Јас и Станоја почнавме да ја играме на 13/08/2007
Ај аирлија нека е!!!
Ај аирлија нека е!!!
Pinky78- Број на мислења : 8
Локација : Tetovo
Registration date : 2007-08-14
Re: Heroes Of Might And Magic - Restoration Of Erathia
Ееее, играва ја играм повеќе од 10 године! ))
Па очекујте уште еден играч
Ајде ерлија
Па очекујте уште еден играч
Ајде ерлија
Epa aj i mene smetajteme za igrava.
ne sum ja igral ama zatoa sea ke pocnem.
ne sum ja igral ama zatoa sea ke pocnem.
Dario- Број на мислења : 67
Иначе, за да играте H3 мрежно преку Hamachi, треба да го направите следното:
1. Во играта, кај опцијата Multiplayer се бира TCP/IP
2. Еден играч треба да креира игра, односно да биде Host
3. Останатите, треба да ја внесат IP адресата на Host от во играта, а истата може да ја прочитаат од Hamachi (IP адресите почнуваат со 5. )
Тоа е тоа одприлика. Пријатно губење време
Ако има нешто нејасно, или не можете да се снајдете, слободно пишете.
А, да! Осигурајте се дека имате стабилна конекција!!! Станоја ме уби со тоа! Така и не доигравме (цело време се дисконектира, што резултира со прекин на играта, па треба да се игра од ново).
1. Во играта, кај опцијата Multiplayer се бира TCP/IP
2. Еден играч треба да креира игра, односно да биде Host
3. Останатите, треба да ја внесат IP адресата на Host от во играта, а истата може да ја прочитаат од Hamachi (IP адресите почнуваат со 5. )
Тоа е тоа одприлика. Пријатно губење време
Ако има нешто нејасно, или не можете да се снајдете, слободно пишете.
А, да! Осигурајте се дека имате стабилна конекција!!! Станоја ме уби со тоа! Така и не доигравме (цело време се дисконектира, што резултира со прекин на играта, па треба да се игра од ново).
Pinky78 напиша:А, да! Осигурајте се дека имате стабилна конекција!!! Станоја ме уби со тоа! Така и не доигравме (цело време се дисконектира, што резултира со прекин на играта, па треба да се игра од ново).
Јеби га Pinki78... Затоа сеа нема да играм до официјалното започнуање на форумот, т.е. дo 20.VII.2007 или 1.IX.2007.
ЗЕМИ СИ РУТЕР!!!
Pinky78 напиша:ЗЕМИ СИ РУТЕР!!!
Средив сеа дома, напраев серверче
Вечер ако сакаш може да играмо Heroes III, кј 12, 12 и пол?
Ајт кажи когај ти одговара.
Уште нешто: Слободно е, кој сака да игра друг може да каже!
Договорено е
Vengeance и јас веќе договоривме за 9 ама може и покасно
Кој сака, бујрум
Vengeance и јас веќе договоривме за 9 ама може и покасно
Кој сака, бујрум
Ваке сеа....
Најдов една верзија од играва, се вика Heroes 3 Completed.
Ги содржи сите 3 дела, Restoration of Erathia, Armageddon's Blade и Shadow of Death. Составена е изгледа од фанови, но не сум сигурен.
Еве ја играта, ја најдов бесплатна на RapidShare
Прв дел
Втор дел
Трет дел
Четврти дел
Околу 400Mb е, ја треба да ја даунлоадирам, али лимитот ми е пројден.
Dario, ај спушти ја, па ќе доем кј тебе да ја зеем, ОК?
Уште нешто:
Играва ќе ја играмо преку IPX, не преку TCP/IP, таке да, потребна конфигурација, видете овде.
Најдов една верзија од играва, се вика Heroes 3 Completed.
Ги содржи сите 3 дела, Restoration of Erathia, Armageddon's Blade и Shadow of Death. Составена е изгледа од фанови, но не сум сигурен.
Еве ја играта, ја најдов бесплатна на RapidShare
Прв дел
Втор дел
Трет дел
Четврти дел
Околу 400Mb е, ја треба да ја даунлоадирам, али лимитот ми е пројден.
Dario, ај спушти ја, па ќе доем кј тебе да ја зеем, ОК?
Уште нешто:
Играва ќе ја играмо преку IPX, не преку TCP/IP, таке да, потребна конфигурација, видете овде.
eve uste tretiov del da se dospusti i cetvrtiot i gotovo
ej abe ova nejke nesto gi spustiv delojve i nema nisto za instaliranje
Не ја бриши, само кажи како се вика фајлот после екстрактирање.
Ајт! Веруај дека има инсталација, само не знаеш како.
Ако си ја избришал си се заебал!
Ајт! Веруај дека има инсталација, само не знаеш како.
Ако си ја избришал си се заебал!
abe nemase nisto,Tija so bea exe gi ukljucuev i odma se iskljucueja a nemase ni instrukcije za toa kako se instalira
Кој кур бе ќе ти ја снимимо Иначе аватаров ми се совпаѓа со темава само една верзија постар ми е ))
Ајде па нови конкуренти за играва
Ајде па нови конкуренти за играва
Vengeance напиша:...Ајде па нови конкуренти за играва
Vengeance, нема конкуренти .
Само кажи од која година ја играмо Хероес 2 па наваму објасни!
Инаку сеа не играм против никого, ако сака некој сојуз версус сојуз, евентуално.
Па добро кој курац, свакако мислев сојуз против сојуз! Кажав 100 пута дека ја играмо 10-11 године!
Тоа е долг период! Цел живот Хероес!
Тоа е долг период! Цел живот Хероес!
Ova beshe problem pogore:
Toa e najverojatno zatoa shto nemash instalaciona verzija tuku rip.
Za da ja "instalirash" treba tamu kaj shto ti e heroes3.exe da ima uste eden fajl homm3.reg ( ili shtobilo.reg ) - samo aktiviraj go - toa ke gi vnese potrebnite registri i posle igraj ( za da gi vidish nastavkite - tie .reg na primer - ke odish tools>folder options> i ke go isklucish hide extensions for known file types.
Sega ZDRAVO Ova mi e prv post ovde bla bla
Za da ja igrame Heroes 3 preku hamachi ( ili lan ) site treba da imaat ista verzija ( ist patch ). Ne znam koj patch vie go imate, no jas ja imam heroes so site ekspanzii i patch 3.1. Ako sakate da izigrame edna partija za proba ( sekoj protiv sekoj ili vo sojuz ) pishete vo temava ke ja proveram za eden saat od prilika ( sega e dest do dva - ustvari pishue i kogaj e praten postot ama aj )
p.s. Ako ne raboti - najdobro ke bide site da ja simneme Heroes od isto mesto.
Toa e najverojatno zatoa shto nemash instalaciona verzija tuku rip.
Za da ja "instalirash" treba tamu kaj shto ti e heroes3.exe da ima uste eden fajl homm3.reg ( ili shtobilo.reg ) - samo aktiviraj go - toa ke gi vnese potrebnite registri i posle igraj ( za da gi vidish nastavkite - tie .reg na primer - ke odish tools>folder options> i ke go isklucish hide extensions for known file types.
Sega ZDRAVO Ova mi e prv post ovde bla bla
Za da ja igrame Heroes 3 preku hamachi ( ili lan ) site treba da imaat ista verzija ( ist patch ). Ne znam koj patch vie go imate, no jas ja imam heroes so site ekspanzii i patch 3.1. Ako sakate da izigrame edna partija za proba ( sekoj protiv sekoj ili vo sojuz ) pishete vo temava ke ja proveram za eden saat od prilika ( sega e dest do dva - ustvari pishue i kogaj e praten postot ama aj )
p.s. Ako ne raboti - najdobro ke bide site da ja simneme Heroes od isto mesto.
bandicoot- Број на мислења : 68
Локација : tetovo
Registration date : 2007-08-24
Добредојде Bandicoot.
Да. треба да ја имаме истата верзија од Хироус , малу глупо звучи, од Хероес.
Ја би ја играл Heroes 3 Shadow of Death. Или пак, има уште една нова ствар, за која не знаем дали сте чуле:
HMM 3.5 In the Wake of Gods, што е бесплатно надоградување за Н3(ова беше Н3 не Х3 ), и може да се спушти од овде(!индиректен линк!).
Оваа верзија на Х3 е праена само од фанови, и е направена после издавањето на HMM4, со што се подразбира има еден куп нови работи што „недостасувале“. Не може да се рече дека недостасувале, затоа што играта е најбоља според мене. Чиста легенда. Али има и некои работи од HMM4, како на пример Nightmare(коњот што гори). Има мнооогу други новости, како и рушување на градби, па дури и својот замок.
И вратен е ghost од HMM2. Тоа е духче, што дига од кај себе уште духови при убиство на некоја бројка. Тка да, можете да направите легии и легии...
Сепак, ја сум ПРОТИВ да се игра оваа верзија, заради балансите на играчите. Некои играчи пребрзо би се развиле, а други многу поспоро. Играјте ја, ќе видите.
Да напоменам уште нешто: доколку линкот не работи, барајте како „Heroes in the wake of gods“, или „Heroes WoG Project“, Така е позната!
Немојте да ја купувате ако се нуди, затоа што е бесплатна и е околу 40мб.
Да. треба да ја имаме истата верзија од Хироус , малу глупо звучи, од Хероес.
Ја би ја играл Heroes 3 Shadow of Death. Или пак, има уште една нова ствар, за која не знаем дали сте чуле:
HMM 3.5 In the Wake of Gods, што е бесплатно надоградување за Н3(ова беше Н3 не Х3 ), и може да се спушти од овде(!индиректен линк!).
Оваа верзија на Х3 е праена само од фанови, и е направена после издавањето на HMM4, со што се подразбира има еден куп нови работи што „недостасувале“. Не може да се рече дека недостасувале, затоа што играта е најбоља според мене. Чиста легенда. Али има и некои работи од HMM4, како на пример Nightmare(коњот што гори). Има мнооогу други новости, како и рушување на градби, па дури и својот замок.
И вратен е ghost од HMM2. Тоа е духче, што дига од кај себе уште духови при убиство на некоја бројка. Тка да, можете да направите легии и легии...
Сепак, ја сум ПРОТИВ да се игра оваа верзија, заради балансите на играчите. Некои играчи пребрзо би се развиле, а други многу поспоро. Играјте ја, ќе видите.
Да напоменам уште нешто: доколку линкот не работи, барајте како „Heroes in the wake of gods“, или „Heroes WoG Project“, Така е позната!
Немојте да ја купувате ако се нуди, затоа што е бесплатна и е околу 40мб.
Abe aj shto napraevte Na nikogo ne mu se igra?
Sredete so adminot koja verzija heroes treba da ja imate i ajde da se pocne..............
p.s. gasete gi "fajrvolite" pred da igrate Heroes 3 - zash znae da pravi problemi duri i ako e vo exceptions.
Sredete so adminot koja verzija heroes treba da ja imate i ajde da se pocne..............
p.s. gasete gi "fajrvolite" pred da igrate Heroes 3 - zash znae da pravi problemi duri i ako e vo exceptions.
Имаме верзија која ќе се игра.
Таа е на ЦД, и сега им е дадена на Dario и Legijate, кога ќе биде вратена, ќе ја добие Pinky78, ако уште некој сака, нека каже.
Верзијата е Rip-увана, има на ЦДто упатсво за инсталација.
Инаку таа е Exp. Shadow of Death, но има и некои споени работи од Armageddon's Blade(каје е малку постапа exp.), као што е Conflux, замокот на елементалите и магијата.
Кога ке почне новиот месец, би требало играта да биде upload-ирана на некој сервер. Но сега за сега ја имаме на ЦД.
Ќе има новости!
Таа е на ЦД, и сега им е дадена на Dario и Legijate, кога ќе биде вратена, ќе ја добие Pinky78, ако уште некој сака, нека каже.
Верзијата е Rip-увана, има на ЦДто упатсво за инсталација.
Инаку таа е Exp. Shadow of Death, но има и некои споени работи од Armageddon's Blade(каје е малку постапа exp.), као што е Conflux, замокот на елементалите и магијата.
Кога ке почне новиот месец, би требало играта да биде upload-ирана на некој сервер. Но сега за сега ја имаме на ЦД.
Ќе има новости!
I sto se desi so igrava?
Bandicoot, nemozem sve da odrzavam.
Ako bidem webmaster, ce gleam da naogjam vreme za igranje.
Sea gleam prvo forumot.
Ako sakas, slobodno prevzemi odgovornost za organiziranje.
Inaku verzijata sea za sea ja ima samo Dario, posto so Pinky78 ne sum se videl odamna.
Ako bidem webmaster, ce gleam da naogjam vreme za igranje.
Sea gleam prvo forumot.
Ako sakas, slobodno prevzemi odgovornost za organiziranje.
Inaku verzijata sea za sea ja ima samo Dario, posto so Pinky78 ne sum se videl odamna.