Инспирација за АВАТАР
+5
BuSaF
Dario
Vengeance
bandicoot
Admin
9 posters
Страна 1 of 1
Инспирација за АВАТАР
У оваа тема сакам да знаем што ви беше инспирација за аватарот ваш, и од каде го најдовте.
Еве ја прв:
Мојот аватар е од играта Overlord, ќе отворим тема ваљда. Го зедов главниот лик од играта - Оверлордот
Има јак став, симбол на моќ. На сликата у позадина се гледаа некој планине и чуда, у време на зајдисонце. И играта не е за жалење, врло е јака.
Еве ја прв:
Мојот аватар е од играта Overlord, ќе отворим тема ваљда. Го зедов главниот лик од играта - Оверлордот
Има јак став, симбол на моќ. На сликата у позадина се гледаа некој планине и чуда, у време на зајдисонце. И играта не е за жалење, врло е јака.
Последната промена е направена од на Саб Окт 27, 2007 2:02 pm. Мислењето е променето 1 пати
Re: Инспирација за АВАТАР
Epa mene avatarot mi e od heroes of might and magic 3. Ja igram igrava odaaaaaamna i zatoa go staev toj avatar.
bandicoot- Број на мислења : 68
Локација : tetovo
Registration date : 2007-08-24
Ееее да беше музички форум ќе го имав The Number Of The Beast као и увек! Али пошто е гејмерски форум го стаев и ја од Heroes затоа што ми е една од омилените игри која ја играмо со брат ми во појше од 10 године!
mojot avatar go staev za da ne sedi prazno,normalno i zatoa so sakam gitare :D:D
Dario- Број на мислења : 67
Локација : Tetovo
Registration date : 2007-08-14
Абе и ја сакам гитаре. Толко много ги сакам што си купи Custom Made „Радоловиќ“ гитару у форму на ESP F-50 и то Левача! А аватар га тропна онакој, чисто да е Half-Life .Dario напиша:... zatoa so sakam gitare :D:D
Velko- Број на мислења : 61
Локација : City 17 Ruins
Registration date : 2007-10-13
Мојот ми е за да ми одговара со никот Инаку овој аватар го имам скоро на сите форуми на кои пишувам.
WhiteDeath- Број на мислења : 9
Локација : shtipsburk
Registration date : 2007-11-20
mojov e od Solid Snake.. valjda vi e poznata igrava... dosta popularna e za Sony .. a za Pc ja nema
AtTeNtIoN- Број на мислења : 18
Локација : raccoon city
Registration date : 2007-08-18
Ја многу малу играв Сони, само малу кај другарми у комшие....инаку на ПЦ сум буричкал појше...
Ili od sam sebe kakov si vo realen zivot a ?!
mou5e- Број на мислења : 2
Локација : MarS
Registration date : 2008-05-18
Страна 1 of 1