Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles
4 posters
MkGamers :: Игри :: Оф-лајн Игри
Страна 1 of 1
Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles
Најновото продожение на Elder Scrolls е Oblivion, со експанзија Shivering Isles.
Играта е многу јака RPG, што пролично доста ќе ве ппривлече кон нејзиниот свет.
Многу луѓе ја „баталиле“ зашто не им фаќала.
Играта јесте да бара доста, ама има дота твикови што може да се направат за да работи на постари ПЦа.
Карактеристично за сите Elder Scrolls, од Арена до Обливион(Шиверинг Ајлс) е тоа што се игра во first person mode, што ја прави играта ептен уникатна, и ве внесува ВАС директно во светот.
Играта има свој свет, со географија, биологија, физика, хемија и др.
Нејзината земја се вика Tamriel, и е поделена на 9(мислам дека толку беа) провинции.
Во Tamriel луѓето си имаат свои богови. Погрешен израз!!! Секоја РАСА си има вера, но има и мешање на вери и секти.
Приказната ме мрзи да ја раскажем. Едноставно, земете ја играта!
Ја сум ја прошол 7 пута, и ја играм уште.
Сум утепал на еден сејв(тогај 5-тиот пут) 90 до 100 саата, не сум баш сигурен.
Све што можев средив, али....пробајте је!
Искрено ваш, Admin
Играта е многу јака RPG, што пролично доста ќе ве ппривлече кон нејзиниот свет.
Многу луѓе ја „баталиле“ зашто не им фаќала.
Играта јесте да бара доста, ама има дота твикови што може да се направат за да работи на постари ПЦа.
Карактеристично за сите Elder Scrolls, од Арена до Обливион(Шиверинг Ајлс) е тоа што се игра во first person mode, што ја прави играта ептен уникатна, и ве внесува ВАС директно во светот.
Играта има свој свет, со географија, биологија, физика, хемија и др.
Нејзината земја се вика Tamriel, и е поделена на 9(мислам дека толку беа) провинции.
Во Tamriel луѓето си имаат свои богови. Погрешен израз!!! Секоја РАСА си има вера, но има и мешање на вери и секти.
Приказната ме мрзи да ја раскажем. Едноставно, земете ја играта!
Ја сум ја прошол 7 пута, и ја играм уште.
Сум утепал на еден сејв(тогај 5-тиот пут) 90 до 100 саата, не сум баш сигурен.
Све што можев средив, али....пробајте је!
Искрено ваш, Admin
Re: Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles
Abe Ovaja Igra Bara monstrum od Kompijuter be?
Mojov Sprema Igrava ka Seljak e:D
Bi ja Probal
Mojov Sprema Igrava ka Seljak e:D
Bi ja Probal
Rap-Fenomen- Број на мислења : 10
Локација : Tetove
Registration date : 2007-09-08
Кј ќе купим ПЦ, има пак да ја пројдем, 9ти пут
И има да се радуем као дете мало
Заљубен сум у играва
И има да се радуем као дете мало
Заљубен сум у играва
Последната промена е направена од Admin на Нед Јун 08, 2008 11:49 am. Мислењето е променето 1 пати
mozi nikoj nokos nema da mi odgovori posto gledam nikoj nema na forumov ama aj sepak da pisam
koga ce probam da instaliram nekoj patch stalno dava nekoj error :
"Old file not found.However, a file of the same name was found.No update done scince file contents do not match"
pa ako ima nekoj da pomogni ce bidi super
koga ce probam da instaliram nekoj patch stalno dava nekoj error :
"Old file not found.However, a file of the same name was found.No update done scince file contents do not match"
pa ako ima nekoj da pomogni ce bidi super
hitman- Број на мислења : 12
Локација : prilep
Registration date : 2007-12-20
Епа тоа ти се јавува пошо имаш пиратска копија.
Patch-от шо го инсталираш го бара оргиналниот „крак“ како шо го сите викаат од Легална Копија од играта. Пошо ти си копирал нов модифициран крак, логички дека не е истиот туку е модифициран. Patch-от е програмиран да провери дали кракот е во стандардна состојба или е модифициран. Пошо е модифициран, затоа не можеш да инсталираш.
Ако сакаш да средиш инсталирај се од почеток, не го копирај кракот, инсталирај го Patch-от и ПОБАРАЈ НОВ КРАК на интернет за соодветната верзија која си ја инсталирал.
Се надевав дека ти помогна ова. 4 и пол саат сабајле е, не се изразувам баш соодветно.
Patch-от шо го инсталираш го бара оргиналниот „крак“ како шо го сите викаат од Легална Копија од играта. Пошо ти си копирал нов модифициран крак, логички дека не е истиот туку е модифициран. Patch-от е програмиран да провери дали кракот е во стандардна состојба или е модифициран. Пошо е модифициран, затоа не можеш да инсталираш.
Ако сакаш да средиш инсталирај се од почеток, не го копирај кракот, инсталирај го Patch-от и ПОБАРАЈ НОВ КРАК на интернет за соодветната верзија која си ја инсталирал.
Се надевав дека ти помогна ова. 4 и пол саат сабајле е, не се изразувам баш соодветно.
Velko- Број на мислења : 61
Локација : City 17 Ruins
Registration date : 2007-10-13
fala za pomosta
a inace so e rabotava so slabo ima lujge na forumov zar tolku nema gejmeri ili ima ama se stramat da pisuvaat po forumi
a inace so e rabotava so slabo ima lujge na forumov zar tolku nema gejmeri ili ima ama se stramat da pisuvaat po forumi
Мене ми личи дека некого мрзи да иде на форум, а и не дека нема гејмери, ама ај. Ја неможев да идем на форум од оправдани причине, и доделив администраторски права на уште еден чуек.
Мада ете сеа пак да заживи, би ми било мило.
Поздрав, и фала за посетуањето.
Мада ете сеа пак да заживи, би ми било мило.
Поздрав, и фала за посетуањето.
aj sega pak help
arno instalirav to patchovite ama sega koga ce ja instaliram Knights of the NIne ne raboti se instalira se kako so treba ama dzabe isto ko da ne e instalirana ne mozam nikako da go pocnam kvestot.Ako znaj nekoj so e rabotava slobodno neka kazi neka ne se strami
arno instalirav to patchovite ama sega koga ce ja instaliram Knights of the NIne ne raboti se instalira se kako so treba ama dzabe isto ko da ne e instalirana ne mozam nikako da go pocnam kvestot.Ako znaj nekoj so e rabotava slobodno neka kazi neka ne se strami
Последната промена е направена од hitman на Сре Јун 11, 2008 12:08 am. Мислењето е променето 1 пати
Ќе ја инсталираш све као што требе, и ќе идеш у ауторанот у „Files“ мислим да беше, таке нешто. Листа од фајлојте што ти са додатоци, и ги штиклираш тија што ги сакаш. Глеај да ти биде штиклирано тоа од експаншнот.
За квестот: Почиња на одредено време, на самиот почеток или к’ј ќе избегаш од затворот. Ако имаш уште проблеми, кажи.
За квестот: Почиња на одредено време, на самиот почеток или к’ј ќе избегаш од затворот. Ако имаш уште проблеми, кажи.
fala mn za pomosta
se zaraziv so igrava namesto da ucam za matura jas igram oblivion
se zaraziv so igrava namesto da ucam za matura jas igram oblivion
Па таке треба бе! ја 7-8 пута ја имам пројдено, левел до крај, мислим да 50 беше.. Многу е јака! и двата експаншна ги имам пројдено.
MkGamers :: Игри :: Оф-лајн Игри
Страна 1 of 1