MkGamers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles

4 posters

Go down

Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles Empty Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles

Пишување  Admin Сре Сеп 05, 2007 12:09 am

Најновото продожение на Elder Scrolls е Oblivion, со експанзија Shivering Isles.
Играта е многу јака RPG, што пролично доста ќе ве ппривлече кон нејзиниот свет.
Многу луѓе ја „баталиле“ зашто не им фаќала.
Играта јесте да бара доста, ама има дота твикови што може да се направат за да работи на постари ПЦа.
Карактеристично за сите Elder Scrolls, од Арена до Обливион(Шиверинг Ајлс) е тоа што се игра во first person mode, што ја прави играта ептен уникатна, и ве внесува ВАС директно во светот.

Играта има свој свет, со географија, биологија, физика, хемија и др.
Нејзината земја се вика Tamriel, и е поделена на 9(мислам дека толку беа) провинции.
Во Tamriel луѓето си имаат свои богови. Погрешен израз!!! Секоја РАСА си има вера, но има и мешање на вери и секти.

Приказната ме мрзи да ја раскажем. Едноставно, земете ја играта!
Ја сум ја прошол 7 пута, и ја играм уште.
Сум утепал на еден сејв(тогај 5-тиот пут) 90 до 100 саата, не сум баш сигурен.
Све што можев средив, али....пробајте је!

Искрено ваш, Admin cheers Very Happy
Admin
Admin
Admin

Male Број на мислења : 260
Локација : Тетово, пред компјутер.
Registration date : 2007-08-14

https://mkgamers.macedonianforum.net

Вратете се на почетокот Go down

Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles Empty Re: Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles

Пишување  Rap-Fenomen Саб Сеп 08, 2007 1:42 am

Abe Ovaja Igra Bara monstrum od Kompijuter be?

Mojov Sprema Igrava ka Seljak e:D

Bi ja Probal Very Happy
Rap-Fenomen
Rap-Fenomen

Male Број на мислења : 10
Локација : Tetove
Registration date : 2007-09-08

Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles Empty Re: Elder Scrolls IV : Oblivion/Shivering Isles

Пишување  Admin Сре Сеп 12, 2007 1:46 am

Кј ќе купим ПЦ, има пак да ја пројдем, 9ти пут Very Happy Very Happy Very Happy

И има да се радуем као дете мало Sad Sad

Заљубен сум у играва Shocked

Последната промена е направена од Admin на Нед Јун 08, 2008 11:49 am. Мислењето е променето 1 пати
Admin
Admin
Admin

Пишување  hitman Вто Мај 27, 2008 2:43 am

mozi nikoj nokos nema da mi odgovori posto gledam nikoj nema na forumov ama aj sepak da pisam Smile
koga ce probam da instaliram nekoj patch stalno dava nekoj error :
"Old file not found.However, a file of the same name was found.No update done scince file contents do not match"
pa ako ima nekoj da pomogni ce bidi super Smile
hitman
hitman

Male Број на мислења : 12
Локација : prilep
Registration date : 2007-12-20

Пишување  Velko Вто Мај 27, 2008 5:34 am

Епа тоа ти се јавува пошо имаш пиратска копија.

Patch-от шо го инсталираш го бара оргиналниот „крак“ како шо го сите викаат од Легална Копија од играта. Пошо ти си копирал нов модифициран крак, логички дека не е истиот туку е модифициран. Patch-от е програмиран да провери дали кракот е во стандардна состојба или е модифициран. Пошо е модифициран, затоа не можеш да инсталираш.

Ако сакаш да средиш инсталирај се од почеток, не го копирај кракот, инсталирај го Patch-от и ПОБАРАЈ НОВ КРАК на интернет за соодветната верзија која си ја инсталирал.

Се надевав дека ти помогна ова. 4 и пол саат сабајле е, не се изразувам баш соодветно.
Velko
Velko

Male Број на мислења : 61
Локација : City 17 Ruins
Registration date : 2007-10-13

Пишување  hitman Чет Јун 05, 2008 7:47 pm

fala za pomosta
a inace so e rabotava so slabo ima lujge na forumov zar tolku nema gejmeri ili ima ama se stramat da pisuvaat po forumi Smile
hitman
hitman

Пишување  Admin Нед Јун 08, 2008 11:49 am

Мене ми личи дека некого мрзи да иде на форум, а и не дека нема гејмери, ама ај. Ја неможев да идем на форум од оправдани причине, и доделив администраторски права на уште еден чуек.
Мада ете сеа пак да заживи, би ми било мило.

Поздрав, и фала за посетуањето.
Admin
Admin
Admin

Пишување  hitman Пон Јун 09, 2008 4:50 am

aj sega pak help Smile
arno instalirav to patchovite ama sega koga ce ja instaliram Knights of the NIne ne raboti se instalira se kako so treba ama dzabe isto ko da ne e instalirana ne mozam nikako da go pocnam kvestot.Ako znaj nekoj so e rabotava slobodno neka kazi neka ne se strami Smile

Последната промена е направена од hitman на Сре Јун 11, 2008 12:08 am. Мислењето е променето 1 пати
hitman
hitman

Пишување  Admin Пон Јун 09, 2008 11:57 am

Ќе ја инсталираш све као што требе, и ќе идеш у ауторанот у „Files“ мислим да беше, таке нешто. Листа од фајлојте што ти са додатоци, и ги штиклираш тија што ги сакаш. Глеај да ти биде штиклирано тоа од експаншнот.
За квестот: Почиња на одредено време, на самиот почеток или к’ј ќе избегаш од затворот. Ако имаш уште проблеми, кажи.
Admin
Admin
Admin

Пишување  hitman Сре Јун 11, 2008 12:16 am

fala mn za pomosta
se zaraziv so igrava namesto da ucam za matura jas igram oblivion Smile
hitman
hitman

Пишување  Admin Чет Јун 12, 2008 2:28 pm

Па таке треба бе! ја 7-8 пута ја имам пројдено, левел до крај, мислим да 50 беше.. Многу е јака! и двата експаншна ги имам пројдено.
Admin
Admin
Admin

Пишување  Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот